Išskirtiniai dalykai, kuriuos teko sužinoti mokykloje

Neformaliojo ugdymo svarba

Visi žinome, kad mokykla yra vieta, kur mes įgyjame žinių ir mokomės naujų dalykų. Tačiau ne visi žino, kad mokykla taip pat yra puiki vieta neformaliam ugdymui. Mokyklos Gražiškių gimnazija, siekianti užtikrinti išskirtinę vaikų išsilavinimo patirtį, įtraukia į savo veiklą neformaliojo ugdymo elementus.

Šis neformaliojo ugdymo aspektas yra labai svarbus, nes jis leidžia moksleiviams plėsti savo žinias ir gebėjimus ne tik klasės erdvėje, bet ir už jos ribų. Tai skatina kūrybiškumą, savarankiškumą ir gebėjimą dirbti komandoje, kurie yra itin reikalingi šiuolaikiniam verslui.

Įdomūs projektai ir veiklos

Vilkaviškio r. Gražiškių gimnazija pasižymi įdomiais ir inovatyviais projektų ir veiklų įgyvendinimo būdais. Moksleiviai čia ne tik mokosi pamokose, bet ir dalyvauja įvairiuose užsiėmimuose, kurie skatina jų aktyvumą ir kūrybiškumą.

Vienas iš įdomiausių projektų, kuris vykdomas mokykloje, yra ‘Verslo startas’. Tai yra programa, kurioje moksleiviai turi galimybę išbandyti savo verslo idėjas ir įgyvendinti jas praktiškai. Tai ne tik skatina moksleivių verslumo bei vadovavimo gebėjimus, bet ir suteikia jiems puikią patirtį verslo srityje.

Be to, mokykla taip pat organizuoja įvairius kūrybinius konkursus, sporto šventes, mokinių teatrinius spektaklius ir daug kitų renginių, kurie ne tik ugdo vaikų talentus, bet ir skatina jų pozityvią socialinę integraciją.

Mokytojų aukštos kvalifikacijos

Vilkaviškio r. Gražiškių gimnazija puikėjasi savo mokytojų aukštais profesionaliais įgūdžiais. Kiekvienas mokytojas yra ekspertas savo sritimi ir pasižymi didžiulėmis žiniomis ir patirtimi.

Tai yra itin svarbu moksleiviams, nes jie gauna aukštos kokybės mokymą ir gali būti tikri, kad jų mokytojai juos gerai paruošia ateities iššūkiams. Mokytojai skatina moksleivius siekti aukščiausių rezultatų ir remia juos visais mokymo proceso etapais.